Toskedokterspraktyk

Underweis

Contact

(06) 50 47 00 75

Toskedokterspraktyk Underweis

Frisia 42

8801 PP Franeker

 KvK-nummer

 01138888

Toskedokterspraktyk Underweis komt bij u langs De mobiele tandarts voor de regio Harlingen

Pijnklachten in uw mond of aan uw gebit zijn behoorlijk vervelend. U wilt dan snel door de tandarts behandeld worden. Soms bent u echter niet in staat om de tandarts te bezoeken. Gelukkig is in die situaties de mobiele tandartspraktijk van tandarts Jellema een uitkomst. Toskedokterspraktyk Underweis uit Midlum bezoekt patiënten uit de regio Harlingen thuis bij gebitsproblemen.

Eerste hulp bij gebitsproblemen Aard van de praktijk

Als u niet of moeilijk in staat bent naar de tandarts te komen, en u heeft een gebitsprobleem, dan is de mobiele tandarts de oplossing voor u. Het maken van een gebitsprothese of vulling, het verwijderen van tandsteen, het plaatsen van een kroon of brug of het trekken van een tand of kies: het zijn allemaal zaken die gewoon bij u thuis kunnen plaatsvinden. U wordt dus niet in de bus behandeld, maar gewoon in uw eigen huis. U hoeft niet uit de rolstoel of uit bed te komen.

Tandarts Jellema heeft meer dan 25 jaar ervaring en vindt een passende oplossing bij problemen in de mond. Hij werkt defensief en biedt dus niet voor een pietluttig probleempje een overdreven behandeling aan. Er wordt geprobeerd een praktische oplossing te vinden. Dit gebeurt in overleg met u als patiënt of met uw contactpersoon. Dit betekent dat bijvoorbeeld bij een prothese de volgende keuzes bestaan: de oude prothese wordt aangepast of er wordt een nieuwe gemaakt. Diverse methoden staan dan ter beschikking, afhankelijk van de situatie, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Tarieven 2018

Het tarief in 2018 bedraagt € 14,47 per

5 minuten, m.a.w. € 173,64 per uur.

 

Zorgverzekeraar De Friesland is akkoord met dit tarief.

Toskedokterspraktyk Underweis komt bij u langs De mobiele tandarts voor de regio Harlingen
Eerste hulp bij gebitsproblemen Aard van de praktijk
Tarieven 2018